Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
8/6 2016
Kulturhuset InSide & Hammel Bibliotek
Dalvej 1
8450 Hammel
Tlf: +45 89641500

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.2569, Lon 9.86002
Åbent: Man-tor kl. 9-22.15, fre kl. 9-22.15, lør kl. 13-22.15, søn kl. 14-18

Kultur- og sundhedscenter InSide Hammel: Oplevelser. Aktiviteter. Inspiration. InSide et åbent og folkeligt mødested med aktivitetsmuligheder for alle aldersklasser. InSide blev indviet i 1998. huser Hammel Bibliotek, sundhedscenter, mødelokaler, byens lokalhistoriske arkiv, galleri, café & restaurant med selskabslokaler, bowling center, åbne værksteder og et udendørsareal med legeskulpturer og et åbent aktivitetsområde. I kulturhuset findes ca. 20 lokaler, der udlejes til på forskellige betingelser til forskellige formål. Lokalerne kan rumme fra 10 - 400 personer. I samarbejde med InSides restauratør tilbydes lokaler til kurser og konferencer med fuld forplejning og mulighed for brug af alle slags AV-udstyr og internetadgang. InSide og Hammel bibliotek laver en del arrangementer i form af koncerter og foredrag, men rigtig mange af husets aktiviteter bæres af foreninger og private, der lægger deres arrangementer i kulturhusets lokaler


Viser 1-8 ud af 27 fra/efter 13. dec. 2018

Julestue
Tor. d. 13. december 2018 , kl. 19.
Kulturhuset InSide & Hammel Bibliotek
Vores årlige julestue m. hygge og underholdning med komponisten Erik Sommer (han har skrevet bl.a. du som har tændt millioner af stjerner) og derefter underholdes vi af Småt Brandbart. Læs mere. Arrangeret af Aktive Kvinder i Hammel.
Iskrystaller af perler
Lør. d. 15. december 2018 , kl. 10.
Kreativt værksted med Mikkeline Bang. Læs mere. Arrangeret af Kulturhuset InSide & Hammel Bibliotek.
Aktivistklubben Hammel ønsker alle et godt nytår
Tir. d. 8. januar 2019 , kl. 14.
Kulturhuset InSide & Hammel Bibliotek
8.1. 19 Ønsker aktivistklubben alle et godt nytår. Pianist Anne Lise Quorning og operasanger Jesper Bruun Jensen sørger for at alle kommer godt ind i det nye år til brusende toner af glad og festlig musik. Underholdning når den er bedst. Læs mere.
Aktivistklubben Hammel. får besø af Agnete Odgaard - Jensen. Blind og hvad så?
Tir. d. 15. januar 2019 , kl. 14.
Kulturhuset InSide & Hammel Bibliotek
Agnete Odgaard Jensen, forfatter og foredragsholder, Kommer og fortæller om livet som blind. Agnete mistede synet som 25 årig på grund af diabetes. Hun er uddannet aktivitetsmedarbejder, en uddannelse hun netop nåede at afslutte, før hun blev blind. Læs mere.
Kvinde kend din økonomi: Budgetlægning og grundlæggende økonomi
Tor. d. 17. januar 2019 , kl. 19.
Biblioteket er vært ved tre aftenarrangementer, hvor kvinder og økonomi er i fokus. Dette er det første i rækken og handler om budgetlægning og den helt grundlæggende økonomi. Gratis men tilmelding (billet) er nødvendig. Læs mere. Arrangeret af Kulturhuset InSide & Hammel Bibliotek.
Det lille-bitte strikkebogsshow
Man. d. 21. januar 2019 , kl. 19.
V. Camilla Sejerøe. Strik er populært, og strikkebøger er hot! Camilla kommer og fortæller om de nyeste og fineste, og medbringer både bøger, strik og garn. Der er masser af plads til samvær, snak og grin. Læs mere. Arrangeret af Kulturhuset InSide & Hammel Bibliotek.
Håndarbejdsfestival i InSide 21. 26. januar
Man. d. 21. til lør. d. 26. januar 2019 , kl. 19.
I uge 4 er der håndarbejdsfestilval i InSide - og et væld af vidunderlige muligheder for kreative sjæle med flittige hænder. Se bare her:. Læs mere. Arrangeret af Kulturhuset InSide & Hammel Bibliotek.
Aktivistklubben Hammel. "Jeanette Ulrikkeholm synger danske sange"
Tir. d. 22. januar 2019 , kl. 14.
Kulturhuset InSide & Hammel Bibliotek
"Jeannet Ulrikkeholm synger smukke danske sange". Jeannet Ulrikkeholm synger, og publikum er med på fællessangene, hvor Jeannet akkompagnerer på guitar, guitarlut eller cello. Læs mere.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout