Ebeltoft Garden

Ebeltoft Garden er en selvejende institution og bestyrelsen består af frivillige, fortrinsvis forældre. Indtjeningen fra koncerter m.m. går til undervisning af eleverne og de mange ture de kommer på.

Ebeltoft Garden søger at styrke fællesskabet blandt børn og unge i Ebeltoft og omegn igennem musikken og de varierende oplevelser der tilbydes. I Ebeltoft Garden skaber vi rum for at knytte venskaber og et stærkt socialt sammenhold, børn og unge imellem og der er altid voksne tilstede, til at hjælpe og støtte.

Ebeltoft Garden spiller musik med stor variation med plads til rytmiske, harmoniske og melodiøse arrangementer med udgangspunkt i de gamle klassikere og i nyere tiders spændende musik.
Ved hjælp af vores dygtige konservatorieuddannede musiklærere og elevernes engagement udvikler vi de unges kreativitet og musiske evner, der er med til at styrke deres selvværd og indbyrdes fællesskab.

Ebeltoft Garden ønsker fortsat at få så stor tilgang af børn, unge og voksne, så den også i fremtiden kan være med til at fungere som kreativt samlingspunkt og virke som ambassadør for Ebeltoft by og Syddjurs kommune i både ind- og udland

Ebeltoft Garden

Gærdesmuttevej 31

8400 Ebeltoft

Tlf: 86 34 54 35

Yderligere information: Hjemmeside