Næsen af Danmark er spækket med god kunst. Der er mange gode udstillingssteder og gallerier, samt kunstforeninger og museer fra øst til vest. Mens Ebeltoft især er kendt for glaskunsten med Glasmuseet og de mange glaspusterier, er der på fx Baunhøj Mølle mange skiftende udstillinger med dansk og international billedkunst.

Der venter mange gode oplevelser for jer der vil udforske kunstens Djursland, hvad enten man er kunstelsker eller udøvende. Husk på den danske humorist Storm P’s ord: Kunsten er det man ikke kan, ellers var det jo ingen kunst!

Viser 1-8 ud af 58 i Djursland fra/efter 19. apr. 2018

Udstillingsåbning: Det Flyvende Hjerte - Kollektiver på Djursland
Lør. d. 21. april 2018 , kl. 11-16.
Vær med, når vi fejrer åbningen af vores nye særudstilling om kollektiverne på Djursland. Læs mere.
Fortidsmindedag: Kains Bakke
Søn. d. 22. april 2018 , kl. 11-14.
Kom på tur med forskningslederen, biologen og historikeren i området omkring stenalderbopladsen Kains Bakke. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland i Grenaa.
Kunstudstilling
Fre. d. 23. marts til søn. d. 22. april 2018 , kl. 13-17 fredag-søn.
APRILGRUPPEN bestående af Anders Gerding Geertsen, Hans Clausen, Ketty Steffensen og Ole Stenholm. Gæsteudstillerne er Per Kjærsgaard Jensen der i øjeblikket arbejder med mønstre og serier og japanske Tetsuko Matsuzuka Jensen der udstiller skulpturer. Læs mere.
Kaffefortællinger: Det Flyvende Hjerte - Kollektiver på Djursland
Tor. d. 26. april 2018 , kl. 14-16.
Udstillingens tilrettelæggere viser rundt i den nye særudstilling om kollektiverne på Djursland og fortæller om bl.a. rystepot og børneliv. Omvisningen afsluttes med urtete, kaffe og kage. Læs mere.
Hanne Falck Olesen udstiller i Gallerigangen
Man. d. 12. marts til man. d. 30. april 2018 , kl. 9-15.
Hanne Falck Olesen spiller på mange strenge og er ikke bange for at variere sit udtryk. Hun har tegnet og malet i mange år og har modtaget undervisning hos forskellige lærere på Aarhus Kunstakademi. Læs mere.
Streetart møder klassisk akrylmaleri
Fre. d. 2. marts til man. d. 30. april 2018 , kl. 10.
I marts og april måned udstiller Svend Haman i Sløjfen. Læs mere.
Omvisning i Det Flyvende Hjerte - Kollektiver på Djursland
Ons. d. 2. maj 2018 , kl. 19-20.
Museumsinspektør Lea Glerup Møller viser rundt i udstillingen og fortæller udstillingens tilblivelse og tankerne bag den. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland - Kulturhuset.
Fernisering på udstilling med fotokunst
Fre. d. 4. maj 2018 , kl. 17.
"Når jeg ser din himmel" er 2 generationer Legarths fantastiske fotografier, som præsenteres af Kunstudvalget, når ny udstilling åbner i Egegård fredag 4. maj kl. 17.00. To generationer Legarth, nemlig far Johan og søn Jonas brænder for fotografiet og er. Læs mere.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout