Næsen af Danmark er spækket med god kunst. Der er mange gode udstillingssteder og gallerier, samt kunstforeninger og museer fra øst til vest. Mens Ebeltoft især er kendt for glaskunsten med Glasmuseet og de mange glaspusterier, er der på fx Baunhøj Mølle mange skiftende udstillinger med dansk og international billedkunst.

Der venter mange gode oplevelser for jer der vil udforske kunstens Djursland, hvad enten man er kunstelsker eller udøvende. Husk på den danske humorist Storm P’s ord: Kunsten er det man ikke kan, ellers var det jo ingen kunst!

Viser 1-8 ud af 52 i Djursland fra/efter 22. okt. 2017

Efterårsferie på Glasmuseet Ebeltoft - Djursland - Østjylland
Søn. d. 15. til søn. d. 22. oktober 2017 , Alle dage kl. 10-16.
Aktiviteter i efterårsferien 2017. på glasmuseet ebeltoft. oplev en magisk verden af glas. se glaskunst i verdensklasse og besøg det arbejdende værksted. Læs mere.
Efterårsferien på Det Grønne Museum - Djursland - Østjylland
Lør. d. 14. til søn. d. 22. oktober 2017 , Alle dage kl. 11-14.
Den 14. 22. oktober på Det Grønne Museum. Undervisningsafdelingen slår dørene op for vores 140 m2 nyindrettede lokale; Naturværkstedet. Læs mere.
Farvergården
Lør. d. 14. til søn. d. 22. oktober 2017 , kl. 10-16.
Træd ind i et ægte og velbevaret købstadsfarveri med gård og have. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland - Kulturhuset.
Rethink kunsten i børnehøjde
Lør. d. 14. til søn. d. 22. oktober 2017 , kl. 10-16.
Oplev børnekunst blandt værkerne i udstillingen Let's Rethink Cyklus. Skolebørn har gennem workshops med en professionel kunstner skabt deres egne værker ud af genbrugsmateriale. Læs mere.
Efterårsferieskattejagt
Lør. d. 14. til søn. d. 22. oktober 2017 , kl. 10-16.
Gå på opdagelse i Siamesisk Samling, Det gamle Rådhus og Farvergården, og løs opgaver undervejs. Selvfølgelig er der en præmie til den allerbedste besvarelse. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland - Kulturhuset.
Særudstilling: På Sporet af Europa
Lør. d. 17. juni til søn. d. 22. oktober 2017 , kl. 10-17.
Udstillingen viser, hvordan de europæiske herregårde før i tiden var toneangivende. Det var her, alt det nye og moderne opstod og spredte sig på tværs af landegrænser og fra den adelige elite bredte sig nedad til de lavere samfundslag i lokalområderne. Læs mere.
Gentænk landbrugshistorien Det Grønne Museum Gl. Estrup - Djursland - Østjylland
Lør. d. 8. april til søn. d. 22. oktober 2017 , Alle dage kl. 10-17.
Præsenteret af Gl. Estrup og Europæisk Gastronomiregion. Det Grønne Museum vil i forbindelse med Kulturhovedstad Aarhus 2017 vise en særudstilling om landbrugshistorien og landbokulturen i Region Midtjylland set i en større europæisk kontekst. Læs mere.
Livet på Landet Det Grønne Museum Gl. Estrup - Djursland - Østjylland
Lør. d. 8. april til søn. d. 22. oktober 2017 , Alle dage kl. 10-17.
Det traditionsrige arrangement Livet på Landet er rettet mod børnefamilier og afholdes i søndag den 13. august på Det Grønne Museum. Læs mere.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout