Næsen af Danmark er spækket med god kunst. Der er mange gode udstillingssteder og gallerier, samt kunstforeninger og museer fra øst til vest. Mens Ebeltoft især er kendt for glaskunsten med Glasmuseet og de mange glaspusterier, er der på fx Baunhøj Mølle mange skiftende udstillinger med dansk og international billedkunst.

Der venter mange gode oplevelser for jer der vil udforske kunstens Djursland, hvad enten man er kunstelsker eller udøvende. Husk på den danske humorist Storm P’s ord: Kunsten er det man ikke kan, ellers var det jo ingen kunst!

Viser 1-8 ud af 54 i Djursland fra/efter 23. jun. 2018

Sankt Hans på Fregatten Jylland
Lør. d. 23. juni 2018 , kl. 17-23.
Midsommer på Fregathavnen. Den hyggelige Sankt Hans aften på Fregathavnen er efterhånden blevet en god tradition, og også i år kan man nyde midsommeraftenen ved fregatten. Læs mere.
Søren Romby Kunstudstilling i Pavillonen
Fre. d. 25. maj til tir. d. 26. juni 2018 , kl. 10-16.
I sit kunstneriske virke arbejder Søren Romby ud fra konkrete synsindtryk og objekter fra sit nærmiljø og omsætter disse til motiver, der på én gang virker både fremmede og genkendelige. Læs mere. Arrangeret af Grenaa Kunst- og Musikforening.
Rundvisning på Jagtslottet og i Karlsladen
Ons. d. 27. juni 2018 , kl. 14-15.30.
Se Jagtslottet, en lille arkitektoniske perle, tegnet af Hack Kampmann og udsmykket af Reistrup Hansen. Læs mere.
Beton
Man. d. 4. til fre. d. 29. juni 2018 , kl. 10.
I juni måned udstiller betonbixen genstande i beton på Hadsten Bibliotek. Læs mere.
For en tilflytter er alting nyt
Tir. d. 1. maj til lør. d. 30. juni 2018 , kl. 09-15.
Erik Boye udstiller i Gallerigangen, Skødstrup. Han begyndte at male som teenager, men arbejdede i ungdomsårene mest med grafik: Træsnit og dybtryk, illustration og layout. Læs mere.
Kunstudstilling
Fre. d. 1. juni til søn. d. 1. juli 2018 , kl. 13-17 tirsdag-søn.
Vibeke Nørgaard Rønsbo. Som billedkunstner/skulptør har jeg en noget nørdet trang til at samle underlige ting, som med tiden bliver til hele samlinger. Fantastiske fund, som f.eks. udtjente tasker, brugte kaffefiltre. Læs mere.
Fotoudstilling
Man. d. 2. juli 2018 , kl. 12.
I juli udstiller Berit Madsen fotos på Hadsten Bibliotek. Læs mere.
Kreativ sommer for hele familien
Tir. d. 3. juli 2018 , kl. 11-14.
Væv et armbånd eller lav en fine perlekæder, når der er kreativt værksted i museumsgården. Der er også tændt op i bålet, så der kan bages snobrød og ristes skumfiduser. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland - Kulturhuset.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout