Næsen af Danmark er spækket med god kunst. Der er mange gode udstillingssteder og gallerier, samt kunstforeninger og museer fra øst til vest. Mens Ebeltoft især er kendt for glaskunsten med Glasmuseet og de mange glaspusterier, er der på fx Baunhøj Mølle mange skiftende udstillinger med dansk og international billedkunst.

Der venter mange gode oplevelser for jer der vil udforske kunstens Djursland, hvad enten man er kunstelsker eller udøvende. Husk på den danske humorist Storm P’s ord: Kunsten er det man ikke kan, ellers var det jo ingen kunst!

Viser 1-8 ud af 47 i Djursland fra/efter 22. feb. 2018

Kaffefortællinger: Molbohistorier
Tor. d. 22. februar 2018 , kl. 14-16.
Hør overinspektør Jakob Vedsted fortælle om de fiffig-dumme molboer og om molbohistoriernes kulturhistorie. Foredraget serveres med kaffe og kage. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland i Grenaa.
Fortælleeftermiddag på slottet
Lør. d. 24. februar 2018 , kl. 14-16.
Kom til en hyggelig fortælleeftermiddag i historiske omgivelser på Gammel Estrup. Læs mere.
Bente Lyhne Kunstudstilling i Pavillonen
Lør. d. 3. til søn. d. 25. februar 2018 , kl. 17.
Et tilbagevendende tema i billedkunstner Bente Lyhnes billedunivers handler om steder, som måske findes - en slags alternative virkeligheder med stærke referencer til naturen. Læs mere. Arrangeret af Grenaa Kunst- og Musikforening.
Tina Arnholtz udstiller glaskunst på Hadsten Bibliotek
Tor. d. 1. til ons. d. 28. februar 2018 , kl. 10-18.
I februar vil det være muligt at se en udstilling med glaskunst fra Butique CharChri, som Tina Arnholtz fra Langå står bag. Læs mere.
Lena Rønneberg udstiller på Rosenbakken
Fre. d. 5. januar til ons. d. 28. februar 2018 , kl. 08-15.
Nordkysten rykker lidt tættere på Skødstrup Lena Rønneberg fra Bønnerup udstiller en række koloristiske værke ved årets første udstilling i Gallerigangen på Rosenbakken. Læs mere.
Nytårsfernisering og reception i Voldum
Tor. d. 4. januar til tor. d. 1. marts 2018 , kl. 17.
Invitation til nytårskur og fernisering i Voldum-Hallen med tale af Hallens formand, champagne og kransekage, musik og sang ved Torben Nielsen, Halling beviljet af Kulturelt samvirke samt ny kunstudstilling. Læs mere.
Fernisering på kunstudstilling med Christian Højlund og Sven Wemmelund
Fre. d. 2. marts 2018 , kl. 17-18.
Velkommen i Egegård til åbning af stor kunstudstilling med billeder af Sven Wemmelund og Christian Højlund. Mød kunstnerne og oplev de værker, som de selv kalder "Det unyttiges kunst". Læs præsentationen her. Læs mere.
Rundvisning i Sørens samling
Søn. d. 18. marts 2018 , kl. 14.
Mød den private samler, Søren Seebach, i udstillingen 'Sørens samling - af glas fra Holmegaard' på Glasmuseet Ebeltoft. Læs mere.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout