Næsen af Danmark er spækket med god kunst. Der er mange gode udstillingssteder og gallerier, samt kunstforeninger og museer fra øst til vest. Mens Ebeltoft især er kendt for glaskunsten med Glasmuseet og de mange glaspusterier, er der på fx Baunhøj Mølle mange skiftende udstillinger med dansk og international billedkunst.

Der venter mange gode oplevelser for jer der vil udforske kunstens Djursland, hvad enten man er kunstelsker eller udøvende. Husk på den danske humorist Storm P’s ord: Kunsten er det man ikke kan, ellers var det jo ingen kunst!

Viser 1-8 ud af 27 i Djursland fra/efter 15. dec. 2017

Vibeke Kyndesgaard
Ons. d. 1. november til fre. d. 22. december 2017 , kl. 12.
I november og december udstiller Vibeke Kyndesgaard i Sløjfen. Læs mere.
Gentænk landbrugshistorien Det Grønne Museum Gl. Estrup - Djursland - Østjylland
Tir. d. 24. oktober til fre. d. 22. december 2017 , Lør-søn kl. 10-16 & Man-fre kl. 10-15.
Præsenteret af Gl. Estrup og Europæisk Gastronomiregion. Det Grønne Museum vil i forbindelse med Kulturhovedstad Aarhus 2017 vise en særudstilling om landbrugshistorien og landbokulturen i Region Midtjylland set i en større europæisk kontekst. Læs mere.
Livet på Landet Det Grønne Museum Gl. Estrup - Djursland - Østjylland
Tir. d. 24. oktober til fre. d. 22. december 2017 , Lør-søn kl. 10-16 & Man-fre kl. 10-15.
Det traditionsrige arrangement Livet på Landet er rettet mod børnefamilier og afholdes i søndag den 13. august på Det Grønne Museum. Læs mere.
Jul på Gammel Estrup
Lør. d. 2. til lør. d. 23. december 2017 , kl. 10-15/16.
I julemåneden kan du komme i den rigtige julestemning, når Gammel Estrup inviterer hele familien til ægte herregårdsjul. Læs mere.
Ny udstilling: Herremandens Herregård
Tir. d. 27. juni til lør. d. 23. december 2017 , muse.
Gammel Estrup - Herregårdsmuseet inviterer indenfor i tre nyistandsatte renæssancerum under titlen Herremandens Herregård. Rummene udgøres af renæssanceherremandens dagligstue - den såkaldte Fruerstue - Kapellet og Kapelgangen. Læs mere.
Herregårdsmuseet -Gammel Estrup - Djursland - Østjylland
Ons. d. 1. februar til lør. d. 23. december 2017 , Alle dage kl. 10.
På Gammel Estrup Herregårdsmuseet kan man i hele 2017 opleve herregårdens permanente udstillinger, som er en levende fortælling om dansk herregårdsliv og deres internationale forbindelser. Læs mere.
Byg en Borg Herregårdsmuseet -Gammel Estrup - Djursland - Østjylland
Ons. d. 1. februar til lør. d. 23. december 2017 , Alle dage kl. 10-17.
I renæssancen blev Gammel Estrup bygget om til det imponerende bygningsværk, som man kan se i dag med spir, vindeltrapper og kamtakker. Læs mere.
Herregårdene og Europa
Ons. d. 1. februar til lør. d. 23. december 2017 , kl. 10-15/17.
På Gammel Estrup - Herregårdsmuseet kan man i hele 2017 opleve herregårdens permanente udstillinger, som er en levende fortælling om dansk herregårdsliv og deres internationale forbindelser. Læs mere.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout