Viser 1-8 ud af 123 i Djursland fra/efter 20. aug. 2017

Emoji Filmen - Dansk tale
Søn. d. 20. august 2017 , kl. 14.
Animeret komedie om Gene, emojien med de mange ansigtsudtryk. En dag beslutter han sig for at tage på en rejse for at blive en helt almindelig emoji. Filmen er instrueret af Anthony Leondis. Læs mere.
NABOspionen
Søn. d. 20. august 2017 , kl. 14.30.
Dansk animeret familiefilm om den tiårige AC, Agathe Christine, der gerne være privatdetektiv. Så hun indretter et kontor i et pulterkammer. En dag møder hun den jævnaldrende og mystiske Vincent, som hun sætter alle kræfter ind på at overvåge. Læs mere.
Emoji Filmen - Dansk tale - 2D
Søn. d. 20. august 2017 , kl. 15.
Animeret komedie om Gene, emojien med de mange ansigtsudtryk. En dag beslutter han sig for at tage på en rejse for at blive en helt almindelig emoji. Filmen er instrueret af Anthony Leondis. Læs mere.
Grusomme Mig 3 - Dansk tale
Søn. d. 20. august 2017 , kl. 15.45.
Animeret familiefilm, hvor man møder vi den nye superskurk og tidligere barnestjerne, Balthazar Brattsom. Han er fuldstændig besat af den figur, han spillede i 80'erne, og skal snart vise sig at være Grus til dato sværeste modstander. Læs mere.
Kidnapning (2017)
Søn. d. 20. august 2017 , kl. 16.15.
Dansk familiefilm, der er en hæsblæsende nyfortolkning af Bjarne Reuters første bog i den populære Bertram serie. Historien handler om Bertrams familie, der af deres småkriminelle Onkel Georg, bliver rodet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandsdreng. Læs mere.
City of Ghosts
Søn. d. 20. august 2017 , kl. 18.
Dokumentarfilm om "Raqqa Is Being Slaughtered Silently" (RBSS), der er en gruppe af journalister, skolelærere og aktivister, som med livet som indsats dokumenterer fra Syriens hjerte, Raqqa, der siden 2014 har været kontrolleret af Islamisk Stat. Læs mere.
The Big Sick
Søn. d. 20. august 2017 , kl. 18.
Romantisk komedie om Kumail og Emily, der mødes efter et stand-up show. De forelsker sig efter det, der egentlig var ment som et engangsknald, men det afstedkommer en del problemer med deres familier. Med blandt andre Kumail Nanjiani og Zoe Kazan. Læs mere.
Dunkirk
Søn. d. 20. august 2017 , kl. 18.15.
Krigsfilm af Christopher Nolan, hvor fortællingen begynder, da hundredtusinder af britiske og allierede tropper er omringet af fjendtlige styrker. De er fanget på stranden med ryggen til havet. Med blandt andre Tom Hardy og Mark Rylange. Læs mere.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout