Viser 1-8 ud af 113 i Djursland fra/efter 23. jun. 2018

Junglebanden - Dansk tale
Lør. d. 23. juni 2018 , kl. 14.30.
Animeret familiefilm om pingvinen Monrad og resten af Junglebanden, der de senere år har sørget for at opretholde fred og i junglen. Men nu møder de deres hidtil største udfordring i form af den djævelske koalabjørn Igor og hans bavianhåndlangere. Læs mere.
Sig det' løgn, Luis! - Dansk tale
Lør. d. 23. juni 2018 , kl. 15.15.
Animeret familiefilm om 12-årige Luis, hvis far er ufolog og besat af tanken om, at fjendtlige væsener fra det ydre rum en dag vil angribe jorden. Pludselig en dag lander tre aliens i deres baghave og et hæsblæsende eventyr tager sin begyndelse. Læs mere.
Breathe
Lør. d. 23. juni 2018 , kl. 16.15.
Romantisk drama om den succesfulde Robin, der bliver lammet af polio, og hans hustru Diana. Sammen nægter de at lade sig fængsle af hans lidelser og skaber et liv omgivet af humor, mod og lyst til livet. I hovedrollerne ses Andrew Garfield og Claire Foy. Læs mere.
Love, Simon
Lør. d. 23. juni 2018 , kl. 17.
Ungdomsdrama, der bygger på Becky Albertallis roman "Simon vs. the Homo Sapiens Agenda". Den handler om en homoseksuel teenager, der forsøger at finde den bedste måde at springe ud over for sine klassekammerater. Læs mere.
Adrift
Lør. d. 23. juni 2018 , kl. 18.30.
Film, der er baseret på den sande historie om kæresteparret Tami og Richard, som sejler ind i en af de værste orkaner i nyere tid. De overlever med nød og næppe, men Richard er hårdt såret, og båden er smadret. Med Shailene Woodley og Sam Claflin. Læs mere.
Den skyldige - Danske undertekster
Lør. d. 23. juni 2018 , kl. 19.
Dansk thriller af Gustav Möller, der følger politibetjenten Asger Holm i jagten på en kvinde og hendes kidnapper. Hovedrolle spilles af Jakob Cedergren. Andre medvirkende er blandt andre Laura Bro og Morten Suurballe. Læs mere.
Jurassic World 2: Fallen Kingdom
Lør. d. 23. juni 2018 , kl. 20.30.
Amerikansk action og adventurefilm, hvor man atter møder de kendte karakterer og dinosaurer - men også nogle helt nye, frygtindgydende arter. På rollelisten ses blandt andre Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Ted Levine og Jeff Goldblum. Læs mere.
Ocean's 8
Lør. d. 23. juni 2018 , kl. 20.45.
Krimithriller af Gary Ross, hvor Debbie Ocean planlægger sit livs mest spektakulære kup, som kræver et hold af eksperter. Så med hjælp fra sin højre hånd, samler hun det perfekte team. Med blandt andre Sandra Bullock, Cate Blanchett og Mindy Kaling. Læs mere.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout