Viser 1-8 ud af 144 i Djursland fra/efter 22. feb. 2018

Film for de yngste
Tor. d. 22. februar 2018 , kl. 10.
Filmhygge for børn på 0-3 år. Vi ser små korte film på det store lærred i Lilleåsalen. Læs mere. Arrangeret af Hadsten Bibliotek.
All the Money in the World
Tor. d. 22. februar 2018 , kl. 14.
Thrillerdrama af Ridley Scott, hvor den 16-årige John Paul Getty III bliver kidnappet. Hans mor prøver at overtale den stenrige bedstefar til at betale løsesummen, men han nægter. Og kidnapperne bliver mere og mere utilregnelige og brutale. Læs mere.
Coco - Dansk tale
Tor. d. 22. februar 2018 , kl. 16.45.
Animeret familiefilm, der følger en 12-årig dreng ved navn Miguel, som på trods af hans families generations lange forbud mod musik, drømmer om at blive en berømt musiker som hans idol, Ernesto de la Cruz. Læs mere.
Hodja fra Pjort (2018)
Tor. d. 22. februar 2018 , kl. 17.
Animeret familiefilm om drengen Hodja, der til farens store ærgrelse drømmer om andet og mere end at overtage familiens skrædderforretning. Filmen er baseret på Ole Lund Kirkegaards populære børnebog af samme navn fra 1975. Læs mere.
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Tor. d. 22. februar 2018 , kl. 18.
Amerikansk sort komedie instrueret af Martin McDonagh, hvor en kvinde tager sagen i egen hånd efter flere måneder uden en eneste anholdelse i hendes datters mordsag. På rollelisten ses blandt Frances McDormand, Woody Harrelson og Sam Rockwell. Læs mere.
Black Panther
Tor. d. 22. februar 2018 , kl. 18.30.
Adventure og actionfilm fra Marvel Studios, hvor T'Challa efter mordet på sin far vender hjem til sit land, Wakanda, for at indtage tronen som konge. Men en gammel fjende dukker op, så T'Challa må agere som både konge og superhelten Black Panther. Læs mere.
Fifty Shades - Fri
Tor. d. 22. februar 2018 , kl. 18.45.
Jamie Dornan og Dakota Johnson spiller Christian Grey og Anastasia Steele i det tredje kapitel i den populære filmserie, baseret på det verdensomspændende bestseller-fænomen, 'Fifty Shades', skrevet af E. L. James. Læs mere.
Downsizing
Tor. d. 22. februar 2018 , kl. 20.
Satirisk komediedrama, hvor videnskabsmænd opdager en metode, der kan formindske en person til 15 cm. Og der går dog ikke lang tid, før folk opdager, at penge strækker sig meget længere i en miniatureverden. Med blandt andre Matt Damon og Kristen Wiig. Læs mere.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout