Viser 9-16 ud af 17 i Djursland fra/efter 15. nov. 2018

Specialklassen
Ons. d. 6. marts 2019 , kl. 20.
Et godt grin lyder som en god idé, gør det ikke? det vil du utvivlsomt få hvis du møder op på kulturhotellet i Rønde d. 6 marts når Specialklassen kommer for sjette gang og springer scenen med et brag! Læs mere.
Glemmer du
Tor. d. 14. marts 2019 , kl. 20.
GLEMMER DU - er hverken en Liva Weel-cabaret, en PH-cabaret eller endnu en forestilling om demens! Nej, GLEMMER DU er en forestilling om, hvordan vi husker ting forskelligt -. Læs mere.
Liget og Lottokuponen
Ons. d. 27. marts 2019 , kl. 20.
Dette er en forestilling som er lavet af Syddjurs Egnsteater them selves! og det er også her i Rønde at spændingen vil udspille sig onsdag d. 27 marts! Læs mere.
Kurt og Kirsten
Tor. d. 11. april 2019 , kl. 19.30.
Komedie. Varighed: 100 min med pause. Læs mere. Arrangeret af Syddjurs Teaterforening.
Stakkels Teenager
Tor. d. 2. maj 2019 , kl. 20.
Det er ikke altid nemt at være teenager. Og det vil man da bestemt være enig i efter man har set dette. Det er nervepirrende, sjovt, pinligt og seriøst. Det er en forestilling helt for sig selv. Gå nu ikke glip af det sjove når det endelig sker i Rønde! Læs mere.
Torben Chris' ABC
Fre. d. 20. september 2019 , kl. 20.
Torben Chris er kendt som det mest uforsonlige brokkehoved i dansk stand-up. Når han først har fået fat i et emne, som trænger til en lærestreg, slipper han det ikke, før det ligger knockoutet gispende efter luft på scenegulvet. Læs mere.
Typisk Jonatan Spang
Ons. d. 2. oktober 2019 , kl. 19.
Han er skarp, han er sjov, han laver sjove film, han er satire på højt plan så er han en at tidens hotteste komikere endda med eget meget rost TV show - det er Jonatan Spang tilbage hvor han er bedst - LIVE på scenen. Læs mere.
Lars Hjortshøj - Plan B
Fre. d. 1. november 2019 , kl. 20.
Lars Hjortshøj - Plan B. Så er Lars Hjortshøj klar med nyt one-man show - det var meningen, showet skulle give en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt. Læs mere.

 Forrige side 

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout