Næsen af Danmark er spækket med god kunst. Der er mange gode udstillingssteder og gallerier, samt kunstforeninger og museer fra øst til vest. Mens Ebeltoft især er kendt for glaskunsten med Glasmuseet og de mange glaspusterier, er der på fx Baunhøj Mølle mange skiftende udstillinger med dansk og international billedkunst.

Der venter mange gode oplevelser for jer der vil udforske kunstens Djursland, hvad enten man er kunstelsker eller udøvende. Husk på den danske humorist Storm P’s ord: Kunsten er det man ikke kan, ellers var det jo ingen kunst!

Viser 9-16 ud af 33 i Djursland fra/efter 23. okt. 2018

Kvindeværk - arbejdende udstilling
Lør. d. 3. og søn. d. 4. november 2018 , kl. 10-16.
Kvindeværk udstiller på Rosengården, Hornslet - Arbejdende værksteder. Filt, Glas, Smykker, Silketryk, Photo Perler, Papirflet, Hæklerier, Dukkehuse, Strik, Træ, Sten, Pil, er blot nogle af de ting man kan opleve blandt de 29 udstillere. Læs mere.
Julemarked i Bødehallen Grenaa Havn
Lør. d. 10. og søn. d. 11. november 2018 , kl. 10-16.
Julemarked i den gamle Bødehal på Grenaa Havn, 30 udstillere, underholdning, mad og drikke Kræmmer tilmelding til mail jul@grenaamarineforening.dk eller 30280471. Læs mere.
Foredrag: Sænk skibene! Om flådens sænkning den 29. august 1943
Ons. d. 14. november 2018 , kl. 19-21.
"Sænk Skibene!" Sådan lød viceadmiral Aa. H. Vedels ordre, da han om morgenen den 29. august 1943 fik besked om, at tyske tropper var i færd med at trænge ind på flådens hovedbase på Holmen. Læs mere.
Mit liv med arkæologi
Man. d. 19. november 2018 , kl. 19-21.
Arkæolog og museumsinspektør Esben Kannegaard går på pension, og foredraget handler om de bedste fund og oplevelser fra hans mangeårige virke som arkæolog ved bl.a. Museum Østjylland. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland - Kulturhuset.
Kunstudstilling
Fre. d. 26. oktober til søn. d. 25. november 2018 , kl. 13-17 fredag-søn.
Birgitte Thorlacius - grafiker og Lisbeth Voigt Durand - keramiker. BT arbejder med enkle naturalistiske motiver f.eks et vissent blad. LVD fascination af keramikken ligger i glasuren - mere specifikt i aske-glasure. Læs mere.
Eftermiddagskaffe: Aagadeskatten og middelalderens møntvæsen
Tor. d. 29. november 2018 , kl. 14-16.
Middelalderens økonomi var ikke bare baseret på naturalier og byttehandler. Pengevæsnet blev tidligt veludviklet, og kongemagten arbejdede ihærdigt på at kontrollere valutaen i landet, da det var en af dens hovedindtægtskilder. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland - Kulturhuset.
Træting
Tor. d. 1. til fre. d. 30. november 2018 , kl. 12.30.
I november udstiller Mølhave Design i montrerne på Hadsten Bibliotek. Læs mere.
Julehygge i Købmandsgården
Lør. d. 1. december 2018 , kl. 11-15.
Besøg byens dejligste julegård med hyggelige aktiviteter for hele familien. Besøg bl.a. kageværkstedet og snittenisserne og gå på nissejagt i museets udstillinger. Kør også en tur med hestevognen og nyd den julepyntede by. I år har museet besøg af The Jul. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland - Kulturhuset.

 Forrige side 

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout