Næsen af Danmark er spækket med god kunst. Der er mange gode udstillingssteder og gallerier, samt kunstforeninger og museer fra øst til vest. Mens Ebeltoft især er kendt for glaskunsten med Glasmuseet og de mange glaspusterier, er der på fx Baunhøj Mølle mange skiftende udstillinger med dansk og international billedkunst.

Der venter mange gode oplevelser for jer der vil udforske kunstens Djursland, hvad enten man er kunstelsker eller udøvende. Husk på den danske humorist Storm P’s ord: Kunsten er det man ikke kan, ellers var det jo ingen kunst!

Viser 9-16 ud af 48 i Djursland fra/efter 21. feb. 2018

Rundvisning i Sørens samling
Søn. d. 18. marts 2018 , kl. 14.
Mød den private samler, Søren Seebach, i udstillingen 'Sørens samling - af glas fra Holmegaard' på Glasmuseet Ebeltoft. Læs mere.
Ken Denning og Vibeke Fischer Kunstudstilling i Baunhøj Mølle
Fre. d. 16. februar til søn. d. 18. marts 2018 , kl. 10-16.
Ken Denning har gennem hele sit virke som billedkunstner været optaget af landskabet, som han vedholdende har opsøgt og fortolket gennem forskellige kunstneriske virkemidler. Landskabet er genkendeligt i Ken Dennings nøgterne registrerende udtryksform. Læs mere. Arrangeret af Grenaa Kunst- og Musikforening.
Kulturhistorien i landskabet: Kalken på Djursland
Lør. d. 24. marts 2018 , kl. 11-14.
Tag med biologen, arkæologen og historikeren på tur i det fantastiske landskab omkring Sangstrup Klint. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland i Grenaa.
Keramik
Tor. d. 1. til ons. d. 28. marts 2018 , kl. 10.
I marts måned udstiller Irene Søgaard keramik på Hadsten Bibliotek. Læs mere.
Kunstudstilling: Søren Bredahl, skulptur
Tor. d. 1. til lør. d. 31. marts 2018 , kl. 19.
Se www.sorenbredahl.dk Efter ferniseringen kl. 19 afholder Rønde Kunstforening GENERALFORSAMLING. Vi starter kl. 19.30. Læs mere. Arrangeret af Rønde Kunstforening.
Påskeferiekonkurrence
Lør. d. 24. marts til søn. d. 1. april 2018 , kl. 10-16.
Gå på opdagelse i Siamesisk Samling og Det gamle Rådhus. Deltag i konkurrencen om en hemmelig påskepræmie. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland - Kulturhuset.
Påskeferiekonkurrence
Lør. d. 24. marts til søn. d. 1. april 2018 , kl. 10-16.
Gå på opdagelse i museets udstillinger, og deltag i konkurrencen om en hemmelig påskepræmie. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland i Grenaa.
Påskeudstilling 2018 - Skæve vinkler
Tor. d. 29. marts til man. d. 2. april 2018 , kl. 10-16.
Kunstgruppen Djurs holder Påskeudstilling med en særudstilling "Skæve Vinkler", hvor 13 kunstnere fortolker deres oplevelse af at bo i og omkring Nationalpark Mols Bjerge. Fernisering er den 29.3. kl. 11.00. Læs mere. Arrangeret af Kunstgruppen Djurs.

 Forrige side 

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout